petak, 18. studenoga 2016.

Vrhunska estetika in kakovost zobozdravstvenih del v središću Zagreba



V Zagrebu, v znani zobni kliniki Dental Estetic Studio, ne boste le deležni vrhunske estetike in kakovosti,temveč boste tudi prihranili.

Dental Estetic Studio je ena najbolj znanih zobnih klinik na hrvaškem, Tatjana Knego, dr. dent. med., pa je ustvarila nasmehe številnih oseb iz hrvaškega javnega življenja.Delala je tudi v tujini, poleg tega pa se že dvajset let ukvarja z estetsko stomatologijo, vsadki, dvanajst let pa z luskami.
Klinika je prav v središću Zagreba, izjemno sodobno zasnovana in opremljena z najnovejšimi zobozdravstvenimi napravami.Ekipa izjemno strokovnih zdravnikov in specialistov izvaja vse v svetu znane postopke.

Nekovinska protetika

Dental Estetic Studio poskuša pri svojem delu  uporabljati biokompatibilne materiale in minimalno invaziven pristop oziroma čim manj brusiti zobe za skladno estetsko celoto.
Čudovite luske, prevleke in mostički, ki so videti popolnoma naravno, so rezultat izjemno izkušne ekipe iz ordinacije in laboratorija; pri svojem delu uporablja vrhunski stekleni pocelan Emax in najnovejšo vrsto zelo transparentnega cirkona Zenostar.
Nekovinska protetika je biokompatibilna in ponuja naravni videz zob brez črnih robov, ki jih pogosto
vidite pri ljudeh s kovinsko-porcelanskimi prevlekami in mostički.
Vse to v Dental Estetic Studiu opravijo v le dveh obiskih v sedmih do destetih dneh; pacient ima nato nov in svež,izjemno naraven nasmeh.

Vsadki

V ordinaciji že sedem let z zobozdravnico Knego sodeluje eden najboljših hrvaških oralnih kirurgov. Skupaj opravljata vsa protetična dela na vsadkih,njuno vsakodnevno delo pa vključuje tudi vstavljanje umetne kosti ali dvigovanje sinusov, če je potrebno.
Kakovost vsadka je zelo pomembna in pri  tem ne smete varčevati: le tak vam bo dolgo in dobro služil.Brezzobne čeljusti v Dental Estetic Studiu že sedam let rešujejo s fiksnimi mostički ALL ON 4 ali ALL ON 6 na vijake na štirih ali šestih vsadkih.
Uporabljajo tudi sistem 3D IMPLA oziroma vsatavljanje vsadkov brez kirurgije, z uporabo CT-ja.

Ortodontija

Danes si prizadevamo, da bi bili ortodontski aparati čim manj vidni in da bi terapija trajala od leta do leta in pol, nikador dlje.
Profesorica ortodontije v Dental Estetic Studiu vam bo predlagala fiksno terapijo s prosojnimi, komaj opaznimi kristalnimi nosilniki ali prosojen, neviden in snemljiv aparat Orthocaps. V ordinaciji Dental Estetic Studio se celotna ekipa posveti vsakemu pacientu posebej.Poleg visoke kakovosti in estetike boste v Dental Estetic Studiu prihranili do 30 odstotkov pri skupni ceni storitev v primerjavi s tehnikami takšne ravni v Sloveniji.


Nema komentara:

Objavi komentar