četvrtak, 5. svibnja 2016.

Zakaj izabrati našo zobno kliniko v Zagrebu, na Hrvaškem


ZATO... ker ima zobna ordinacija v Zagrebu Kustec več kot dvajset let izkušenj v dentalnem turizmu na Hrvaškem in ponuja vsem našim pacientom najvišjo možno profesionalnost. V naši kliniki boste našli zdravnike, specializirane za zobno implantologijo in vgradnjo umetne kosti, ki vam bodo priporočili najboljši tretma za vašo trenutno situacijo ter bodo poskrbeli za vas in vaš nasmeh.
ZATO... ker se v naši kliniki nahaja zobotehnični laboratorij, specializiran za izdelavo zobnih protez. Laboratorij znotraj poliklinike zagotavlja maksimalno upoštevanje želja pacientov, toda tudi funkcionalnost in estetsko kakovost rezultatov v najkrajšem možnem času. Vsa naša dela so rezultat sinergije med stomatološko ordinacijo in zobotehničnim laboratorijem.
"Da bi naredili odlično delo, ga je potrebno narediti od začetka do konca znotraj poliklinike."
Vse dokler ne naredimo Vašega modela, osebje ne prehaja na drugo delo.
To nas dela ponosne in nam zagotavlja, da je izdelek, ki ga ponujamo našem pacientu, res po njegovi meri.
ZATO... ker imamo dolgoletne izkušnje na tem področju tudi zaradi zobotehničnega laboratorija znotraj poliklinike, ki nam omogoča doseganje maksimalnih rezultatov v najkrajšem času. Odsotnost od doma je lahko stresna za naše paciente ter se zaradi tega posvečamo samo Vam in si prizadevamo narediti Vaš bivanje na Hrvaškem čim krajše, da se po samo nekaj dneh vrnete domov nasmejani.
ZATO... ker mi prihajamo po vas. Organiziramo brezplačen prevoz od zagrebškega letališča do naše zobozdravstvene ordinacije in do nastanitve. Naš voznik vas bo pričakal na letališču pri pristanku letala in vas bo odpeljal do hotela.
ZATO... ker obračamo veliko pozornost na kakovost materialov, s konstantnimi kontrolami vseh izdelkov, katere uporabljamo v laboratoriju. Ponosni smo, da smo že vrsto let trgovski predstavniki za ameriško podjetje Biomet-Tech Dental na Hrvaškem. Na koncu tretmaja se za vsakega pacienta v naši zobni ordinaciji v Zagrebu izdaja redna/veljavna garancija in potni list, v katerem je opredeljena vrsta opravljenega dela (zobni vsadki, vgradnja umetne kosti ...) in uporabljeni material.



Nema komentara:

Objavi komentar