ponedjeljak, 15. veljače 2016.

Zobna klinika Zagreb - Poliklinika Kustec

V našoj stomatološkoj kliniki  ponujamo absolutno profesionalnost, večkratne intervencije, ki jih izvajajo priznani strokovnjaki, pomaga pa jim kvalificirano osebje, usposobljeno za uporabo najnovejše tehnologije
Naš cilj je zagotoviti kakovost in varnost med posegom. Uporabljamo ves potreben čas, da bi razumeli probleme pacientov in hkrati ustvarili plan zdravljenja, ki zadovoljuje njihove cilje. Udobje pacienta je eden naših primarnih ciljev. Vedno spodbujamo paciente, da izrazijo svoje probleme. Ponosni smo, da lahko rečemo, da večina novih pacientov prihaja k nam na priporočilo naših obstoječih pacientov.
Naši zobozdravniki, asistenti, zobni tehniki, kot tudi naše administrativno osebje, nenehno izpolnjujejo svojo izobrazbo. Posege izvajajo ugledni strokovnjaki, s pomočjo strokovnega osebja z odličnim znanjem Slovenskega jezika.

Poliklinika Kustec ponuja paleto storitev, ki imajo samo en cilj: ustvariti lep in samozavesten nasmeh, ki bo trajal vse življenje.
 Že več kot 20 let delamo v glavnem z strankami iz Slovenije, naše priprave so na evropski ravni ter uporabljamo najboljšo opremo na trgu danes.
Imamo dolgoletne izkušnje s tujimi strankami, posebej z Italijani, zaradi geografske bližine, visoke kakovosti materialov in storitev, katere so naši pacienti prepoznali. Njihovo zadovoljstvo se kaže s prihodom novih pacientov.
Veseli smo, da vas lahko dočakamo v novem vrhunskem objektu, kjer delajo izvrstni strokovnjaki, ki vam bodo vrnili lep nasmeh, zahvaljujoč najbolj inovativnim, manj invazivnim tehnologijam, predvsem pa nizkim cenam!

Nema komentara:

Objavi komentar